Na Velký pátek a Velikonoční pondělí bude v supermarketu Eva na Mělníku ZAVŘENO. V sobotu a v neděli je OTEVŘENO.
OBJEDNÁVKY
315 646 120
REKLAMACE
315 646 160
po-pá 8-19, so 8-15, ne 13-19
TASSIMO Latte Macc...
koupil zákazník z
Duchcov
TASSIMO Cappuccino...
koupil zákazník z
Duchcov
TASSIMO Cappuccino...
koupil zákazník z
Duchcov
Espresso BOSCH TAS...
koupil zákazník z
Duchcov
10x tableta čistíc...
koupil zákazník z
Mikulov
Hot dog JOCCA 7309...
koupila firma z
Plaveč
BRITA Maxtra+ Hard...
koupil zákazník z
Ostrava
Hrnec multifunkční...
koupil zákazník z
Chodov
Plnička klobás a j...
koupil zákazník z
Benešov n./Pl.
Stojan na kapsle M...
koupil zákazník z
Praha 8 - Libeň

Leták EVA.cz

20.3. - 8.4.2024

Elektrický stolní gril, grilovací plocha 49x27cm s nepřilnavým povrchem, příkon 1800-2000 W, regulace teploty do 220°C, rovnoměrný a rychlý ohřev celé plochy, funkce udržení teploty, odtokový kanálek +odkapávač, snadné čištění, rozměry grilu 57x27x12 cm, 220-240 V.

Zobrazit podrobnější popis


28.3. 23:08
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.

Gril Professor EG104 Teppanyaki

Gril Professor EG104 Teppanyaki - miska na tuk
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal bok
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal bok
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal čelo
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Ovládání

Návody a dokumenty

Podobné zboží

690
Skladem 20 ks
1 760
Skladem 13 ks
999
Skladem 8 ks
1 790
Skladem 30 ks
799
Skladem 9 ks
549
Skladem 17 ks
2 590
Skladem 4 ks
3 499
Skladem 6 ks
2 990
Skladem 5 ks
5 199
Skladem 8 ks
2 240
Skladem 3 ks
3 999
Skladem u dodavatele

Elektrický stolní gril, grilovací plocha 49x27cm s nepřilnavým povrchem, příkon 1800-2000 W, regulace teploty do 220°C, rovnoměrný a rychlý ohřev celé plochy, funkce udržení teploty, odtokový kanálek +odkapávač, snadné čištění, rozměry grilu 57x27x12 cm, 220-240 V.

Zobrazit podrobnější popis


28.3. 23:08
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.

Podrobný popis

Překvapte své hosty grilovanými pochoutkami v japonském stylu teppanyaki. 

Teppanyaki Professor učiní z Vašeho stolování nezapomenutelný zážitek. Šťavnaté grilované pochoutky totiž můžete připravovat přímo na jídelním stole před Vašimi hosty. Stačí si připravit čerstvé plátky masa, cibule, česneku a jiné rozmanité zeleniny, trochu rostlinného oleje na potření před grilováním, koření, dvě dřevěné ploché obracečky a kulinářský koncert může začít.

Maso grilované na teppanyaki Professor má na povrchu nádhernou zlatou barvu a uvnitř je plné lahodné šťávy. Jak ho jednou vyzkoušíte, oblíbíte si jej natrvalo. Teppanyaki Professor má navíc nepřilnavý povrch PREMIUM A , takže grilované steaky ani zelenina se nepřipalují.

Velmi příjemně Vás překvapí i cena. Podobné výrobky s méně kvalitním povrchem jsou běžně prodávány v ceně kolem 1990 Kč. My Vám nyní můžeme nabídnout bezkonkurenční cenu 799 Kč, a to se samozřejmou zárukou spokojenosti, tj. s možností vrácení zboží do 14 dnů, pokud nebudete 100% nadšeni.

Pár slov o teppanyaki. Slovo teppanyaki je složeninou slov „teppan“, znamenající železnou desku (plotnu) a „yaki“, tj. grilovat.

V Japonsku se na teppanyaki připravují jídla přímo před hosty na jídelním stole. Tento způsob se stal velmi populární také v USA, kde se na teppanyaki připravují nejen vynikající steaky a grilované ryby, ale i spousta dalších druhů masa nebo grilované zeleniny. V severní Americe se používá také název „hibachi“ a restaurace připravující grilované pochoutky tímto způsobem jsou nazývány Japanese steakhouses.

Teppanyaki mívá několik chodů. Zpravidla se začíná grilováním zeleniny a pokračuje masem. Typickými surovinami pro teppanyaki je kuřecí, hovězí nebo vepřové maso, ryby, mořské plody a rozmanitá zelenina, houby atd. Jídla se grilují potřená rostlinným olejem nebo rozpuštěným sádlem, ale i bez tuku. Některé restaurace přidávají ke grilovaným masům různé omáčky, většina je však podává čerstvě grilované jen se sojovou omáčkou.

Teppanyaki je v japonských restauracích populární především mezi zahraničními turisty, kterým jsou šťavnaté grilované pochoutky mnohem bližší, než tradiční japonská kuchyně.

V Japonsku je zakladatelem teppanyaki steakhouse stylu síť japonských restaurací Misono, která tento koncept rozvíjí od roku 1945. V USA patří již od roku 1964 mezi nejznámější řetězec restaurací Benihana. V Praze připravují pokrmů přímo před hostem na speciálně upravených stolech např. v japonské restauraci Samurai v Londýnské ulici.

V České republice mají k teppanyaki blízko některé restaurace připravující steaky na tzv. suché plotně, což je vlastně obdoba teppanyaki. Příprava ale většinou neprobíhá přímo před hosty.

Teppanyaki Professor má nepřilnavý povrch Suroviny při grilování obracejte dřevěnými obracečkami.

Jídla připravovaná na teppanyaki mají charakteristickou chuť a vůni čerstvě grilovaného masa, jsou mimořádně šťavnatá a patří vždy k nejoblíbenějším pochoutkám. Teppanyaki

Návody a dokumenty

Často se kupuje společně s

59
Skladem 51 ks
29
Skladem 34 ks
29
Skladem > 100 ks
59
Skladem > 100 ks
59
Skladem 49 ks
17
Skladem > 100 ks
119
Skladem > 100 ks
65
Skladem > 100 ks
35
Skladem > 100 ks
79
Skladem > 100 ks
30
Skladem > 100 ks
45
Skladem > 100 ks
33
Skladem > 100 ks
23
Skladem > 100 ks
69
Skladem > 100 ks
38
Skladem > 100 ks
1.
2.
3.
999
4.
1 790
5.
799
6.
549
7.
2 590
8.
3 499
9.
2 990
10.
5 199