Váš nákupní košík je prázdný.
Nákup začnete vložením zboží z obchodu do košíku...
Pokud jste u nás již nakupoval(a) – pokračujte přihlášením
Porovnat vybrané (0)

Gril Professor EG104 Teppanyaki

Tento měsíc zakoupilo 21 zákazníků
Gril Professor EG104 Teppanyaki
Gril Professor EG104 Teppanyaki
Gril Professor EG104 Teppanyaki - miska na tuk
Gril Professor EG104 Teppanyaki - miska na tuk
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal bok
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal bok
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal bok
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal bok
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal čelo
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal čelo
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Ovládání
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Ovládání

Elektrický stolní gril, grilovací plocha 49x27cm s nepřilnavým povrchem, příkon 1800-2000 W, regulace teploty do 220°C, rovnoměrný a rychlý ohřev celé plochy, funkce udržení teploty, odtokový kanálek +odkapávač, snadné čištění, rozměry grilu 57x27x12 cm, 220-240 V.

Cena s 21% DPH:
899
Sleva 24% z MC 1 190 Kč
25.9. 06:21
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.
Návody a dokumenty
Nejprodávanější zboží v oddělení Kuchyňské přístroje - Grily:
Koupit
1 599
Koupit
1 999
Koupit
1 510
Koupit
1 499
Koupit
799
Koupit
1 599
Koupit
6 990
Koupit
999
Koupit
999
Koupit
1 774
Při koupi Gril Professor EG104 Teppanyaki se často také kupuje:
Podrobnější popis: Gril Professor EG104 Teppanyaki

Překvapte své hosty grilovanými pochoutkami v japonském stylu teppanyaki. 

Teppanyaki Professor učiní z Vašeho stolování nezapomenutelný zážitek. Šťavnaté grilované pochoutky totiž můžete připravovat přímo na jídelním stole před Vašimi hosty. Stačí si připravit čerstvé plátky masa, cibule, česneku a jiné rozmanité zeleniny, trochu rostlinného oleje na potření před grilováním, koření, dvě dřevěné ploché obracečky a kulinářský koncert může začít.

Maso grilované na teppanyaki Professor má na povrchu nádhernou zlatou barvu a uvnitř je plné lahodné šťávy. Jak ho jednou vyzkoušíte, oblíbíte si jej natrvalo. Teppanyaki Professor má navíc nepřilnavý povrch PREMIUM A , takže grilované steaky ani zelenina se nepřipalují.

Velmi příjemně Vás překvapí i cena. Podobné výrobky s méně kvalitním povrchem jsou běžně prodávány v ceně kolem 1990 Kč. My Vám nyní můžeme nabídnout bezkonkurenční cenu 799 Kč, a to se samozřejmou zárukou spokojenosti, tj. s možností vrácení zboží do 14 dnů, pokud nebudete 100% nadšeni.

Pár slov o teppanyaki. Slovo teppanyaki je složeninou slov „teppan“, znamenající železnou desku (plotnu) a „yaki“, tj. grilovat.

V Japonsku se na teppanyaki připravují jídla přímo před hosty na jídelním stole. Tento způsob se stal velmi populární také v USA, kde se na teppanyaki připravují nejen vynikající steaky a grilované ryby, ale i spousta dalších druhů masa nebo grilované zeleniny. V severní Americe se používá také název „hibachi“ a restaurace připravující grilované pochoutky tímto způsobem jsou nazývány Japanese steakhouses.

Teppanyaki mívá několik chodů. Zpravidla se začíná grilováním zeleniny a pokračuje masem. Typickými surovinami pro teppanyaki je kuřecí, hovězí nebo vepřové maso, ryby, mořské plody a rozmanitá zelenina, houby atd. Jídla se grilují potřená rostlinným olejem nebo rozpuštěným sádlem, ale i bez tuku. Některé restaurace přidávají ke grilovaným masům různé omáčky, většina je však podává čerstvě grilované jen se sojovou omáčkou.

Teppanyaki je v japonských restauracích populární především mezi zahraničními turisty, kterým jsou šťavnaté grilované pochoutky mnohem bližší, než tradiční japonská kuchyně.

V Japonsku je zakladatelem teppanyaki steakhouse stylu síť japonských restaurací Misono, která tento koncept rozvíjí od roku 1945. V USA patří již od roku 1964 mezi nejznámější řetězec restaurací Benihana. V Praze připravují pokrmů přímo před hostem na speciálně upravených stolech např. v japonské restauraci Samurai v Londýnské ulici.

V České republice mají k teppanyaki blízko některé restaurace připravující steaky na tzv. suché plotně, což je vlastně obdoba teppanyaki. Příprava ale většinou neprobíhá přímo před hosty.

Teppanyaki Professor má nepřilnavý povrch Suroviny při grilování obracejte dřevěnými obracečkami.

Jídla připravovaná na teppanyaki mají charakteristickou chuť a vůni čerstvě grilovaného masa, jsou mimořádně šťavnatá a patří vždy k nejoblíbenějším pochoutkám. Teppanyaki

Akční tištěný leták supermarketu EVA.cz - Mělník
13.9. - 24.9.2017

Chci zasílat akční nabídky a slevové kupóny
Nejdříve zadejte vaši emailovou adresu

© 1991 - 2017 Zásobování a.s. – všechna práva vyhrazena pxw158c

Doporučujeme: Štěstí.cz | Snář.cz | Pravidla.cz | TXT.cz | A.cz