315 646 111
po-pá 8-19, so 9-15, ne 13-19

Naposledy prodáno

Gril JATA GR 204 N
koupil zákazník z
KŠICE
Gril TEFAL GC722D3...
koupil zákazník z
Praha 10
Gril ORAVA EG-200
koupil zákazník z
Spálené Poříčí
Gril TEFAL GC712D3...
koupil zákazník z
Benátky nad Jizerou
Gril SENCOR SBG 30...
koupil zákazník z
Libčice nad Vltavou
Gril TEFAL GC712D3...
koupil zákazník z
Libochovice
Gril TEFAL GC722D3...
koupil zákazník z
Praha 8
Gril FAGOR BBC-220...
koupil zákazník z
Železný Brod
Gril FAGOR BBC-220...
koupil zákazník z
Tuchlovice
Gril TEFAL GC712D3...
koupil zákazník z
Jičín

Akční leták EVA.cz

22.11. - 4.12.2017

Elektrický stolní gril, grilovací plocha 49x27cm s nepřilnavým povrchem, příkon 1800-2000 W, regulace teploty do 220°C, rovnoměrný a rychlý ohřev celé plochy, funkce udržení teploty, odtokový kanálek +odkapávač, snadné čištění, rozměry grilu 57x27x12 cm, 220-240 V.

Zobrazit podrobnější popis


24.11. 08:38
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.

Gril Professor EG104 Teppanyaki

Tento měsíc zakoupilo 21 zákazníků

Gril Professor EG104 Teppanyaki - miska na tuk
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal bok
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal bok
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal čelo
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Ovládání

Návody a dokumenty

Elektrický stolní gril, grilovací plocha 49x27cm s nepřilnavým povrchem, příkon 1800-2000 W, regulace teploty do 220°C, rovnoměrný a rychlý ohřev celé plochy, funkce udržení teploty, odtokový kanálek +odkapávač, snadné čištění, rozměry grilu 57x27x12 cm, 220-240 V.

Zobrazit podrobnější popis


24.11. 08:38
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.

Podrobný popis

Překvapte své hosty grilovanými pochoutkami v japonském stylu teppanyaki. 

Teppanyaki Professor učiní z Vašeho stolování nezapomenutelný zážitek. Šťavnaté grilované pochoutky totiž můžete připravovat přímo na jídelním stole před Vašimi hosty. Stačí si připravit čerstvé plátky masa, cibule, česneku a jiné rozmanité zeleniny, trochu rostlinného oleje na potření před grilováním, koření, dvě dřevěné ploché obracečky a kulinářský koncert může začít.

Maso grilované na teppanyaki Professor má na povrchu nádhernou zlatou barvu a uvnitř je plné lahodné šťávy. Jak ho jednou vyzkoušíte, oblíbíte si jej natrvalo. Teppanyaki Professor má navíc nepřilnavý povrch PREMIUM A , takže grilované steaky ani zelenina se nepřipalují.

Velmi příjemně Vás překvapí i cena. Podobné výrobky s méně kvalitním povrchem jsou běžně prodávány v ceně kolem 1990 Kč. My Vám nyní můžeme nabídnout bezkonkurenční cenu 799 Kč, a to se samozřejmou zárukou spokojenosti, tj. s možností vrácení zboží do 14 dnů, pokud nebudete 100% nadšeni.

Pár slov o teppanyaki. Slovo teppanyaki je složeninou slov „teppan“, znamenající železnou desku (plotnu) a „yaki“, tj. grilovat.

V Japonsku se na teppanyaki připravují jídla přímo před hosty na jídelním stole. Tento způsob se stal velmi populární také v USA, kde se na teppanyaki připravují nejen vynikající steaky a grilované ryby, ale i spousta dalších druhů masa nebo grilované zeleniny. V severní Americe se používá také název „hibachi“ a restaurace připravující grilované pochoutky tímto způsobem jsou nazývány Japanese steakhouses.

Teppanyaki mívá několik chodů. Zpravidla se začíná grilováním zeleniny a pokračuje masem. Typickými surovinami pro teppanyaki je kuřecí, hovězí nebo vepřové maso, ryby, mořské plody a rozmanitá zelenina, houby atd. Jídla se grilují potřená rostlinným olejem nebo rozpuštěným sádlem, ale i bez tuku. Některé restaurace přidávají ke grilovaným masům různé omáčky, většina je však podává čerstvě grilované jen se sojovou omáčkou.

Teppanyaki je v japonských restauracích populární především mezi zahraničními turisty, kterým jsou šťavnaté grilované pochoutky mnohem bližší, než tradiční japonská kuchyně.

V Japonsku je zakladatelem teppanyaki steakhouse stylu síť japonských restaurací Misono, která tento koncept rozvíjí od roku 1945. V USA patří již od roku 1964 mezi nejznámější řetězec restaurací Benihana. V Praze připravují pokrmů přímo před hostem na speciálně upravených stolech např. v japonské restauraci Samurai v Londýnské ulici.

V České republice mají k teppanyaki blízko některé restaurace připravující steaky na tzv. suché plotně, což je vlastně obdoba teppanyaki. Příprava ale většinou neprobíhá přímo před hosty.

Teppanyaki Professor má nepřilnavý povrch Suroviny při grilování obracejte dřevěnými obracečkami.

Jídla připravovaná na teppanyaki mají charakteristickou chuť a vůni čerstvě grilovaného masa, jsou mimořádně šťavnatá a patří vždy k nejoblíbenějším pochoutkám. Teppanyaki

Návody a dokumenty

Často se kupuje společně s

590
Skladem > 20 ks
37
Skladem > 20 ks
39
Skladem > 20 ks
33
Skladem > 20 ks
190
Skladem > 20 ks
20
Skladem > 20 ks
190
Skladem > 20 ks
26
Skladem > 20 ks
23
Skladem > 20 ks
33
Skladem > 20 ks
33
Skladem > 20 ks
59
Skladem > 20 ks
Porovnat vybrané (0)