OBJEDNÁVKY
315 646 120
REKLAMACE
315 646 160
po-pá 8-19, so 8-15, ne 13-19
NESCAFÉ Dolce Gust...
koupil zákazník z
Dobronín
Frapovač mléka Cam...
koupil zákazník z
Holešov
Espresso PHILIPS E...
koupil zákazník z
Barchovice
Hrnec pečící ETA 1...
koupil zákazník z
Žďár nad Sázavou
Brita Maxtra Pro P...
koupil zákazník z
Černošice
BRITA Maxtra+ Hard...
koupil zákazník z
Černošice
Konvice Adler AD 1...
koupil zákazník z
Roztoky u Semil
Podložka do dřezu ...
koupil zákazník z
Habartov
Konvice ETA 5595 9...
koupil zákazník z
Milovice
Mlýnek na kávu SEN...
koupila firma z
Tanvald

Leták EVA.cz

14.4. - 6.5.2024

Elektrický stolní gril, grilovací plocha 49x27cm s nepřilnavým povrchem, příkon 1800-2000 W, regulace teploty do 220°C, rovnoměrný a rychlý ohřev celé plochy, funkce udržení teploty, odtokový kanálek +odkapávač, snadné čištění, rozměry grilu 57x27x12 cm, 220-240 V.

Zobrazit podrobnější popis


25.4. 18:36
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.

Gril Professor EG104 Teppanyaki

Gril Professor EG104 Teppanyaki - miska na tuk
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal bok
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal bok
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Obal čelo
Gril Professor EG104 Teppanyaki - Ovládání

Návody a dokumenty

Podobné zboží

1 760
Skladem 8 ks
999
Skladem 14 ks
3 490
Skladem 19 ks
790
Skladem 48 ks
649
Skladem 11 ks
1 599
Skladem 21 ks
549
Skladem 9 ks
2 290
Skladem 5 ks
1 990
Skladem 7 ks
3 999
Skladem 1 ks
3 399
Skladem 1 ks

Elektrický stolní gril, grilovací plocha 49x27cm s nepřilnavým povrchem, příkon 1800-2000 W, regulace teploty do 220°C, rovnoměrný a rychlý ohřev celé plochy, funkce udržení teploty, odtokový kanálek +odkapávač, snadné čištění, rozměry grilu 57x27x12 cm, 220-240 V.

Zobrazit podrobnější popis


25.4. 18:36
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.

Podrobný popis

Překvapte své hosty grilovanými pochoutkami v japonském stylu teppanyaki. 

Teppanyaki Professor učiní z Vašeho stolování nezapomenutelný zážitek. Šťavnaté grilované pochoutky totiž můžete připravovat přímo na jídelním stole před Vašimi hosty. Stačí si připravit čerstvé plátky masa, cibule, česneku a jiné rozmanité zeleniny, trochu rostlinného oleje na potření před grilováním, koření, dvě dřevěné ploché obracečky a kulinářský koncert může začít.

Maso grilované na teppanyaki Professor má na povrchu nádhernou zlatou barvu a uvnitř je plné lahodné šťávy. Jak ho jednou vyzkoušíte, oblíbíte si jej natrvalo. Teppanyaki Professor má navíc nepřilnavý povrch PREMIUM A , takže grilované steaky ani zelenina se nepřipalují.

Velmi příjemně Vás překvapí i cena. Podobné výrobky s méně kvalitním povrchem jsou běžně prodávány v ceně kolem 1990 Kč. My Vám nyní můžeme nabídnout bezkonkurenční cenu 799 Kč, a to se samozřejmou zárukou spokojenosti, tj. s možností vrácení zboží do 14 dnů, pokud nebudete 100% nadšeni.

Pár slov o teppanyaki. Slovo teppanyaki je složeninou slov „teppan“, znamenající železnou desku (plotnu) a „yaki“, tj. grilovat.

V Japonsku se na teppanyaki připravují jídla přímo před hosty na jídelním stole. Tento způsob se stal velmi populární také v USA, kde se na teppanyaki připravují nejen vynikající steaky a grilované ryby, ale i spousta dalších druhů masa nebo grilované zeleniny. V severní Americe se používá také název „hibachi“ a restaurace připravující grilované pochoutky tímto způsobem jsou nazývány Japanese steakhouses.

Teppanyaki mívá několik chodů. Zpravidla se začíná grilováním zeleniny a pokračuje masem. Typickými surovinami pro teppanyaki je kuřecí, hovězí nebo vepřové maso, ryby, mořské plody a rozmanitá zelenina, houby atd. Jídla se grilují potřená rostlinným olejem nebo rozpuštěným sádlem, ale i bez tuku. Některé restaurace přidávají ke grilovaným masům různé omáčky, většina je však podává čerstvě grilované jen se sojovou omáčkou.

Teppanyaki je v japonských restauracích populární především mezi zahraničními turisty, kterým jsou šťavnaté grilované pochoutky mnohem bližší, než tradiční japonská kuchyně.

V Japonsku je zakladatelem teppanyaki steakhouse stylu síť japonských restaurací Misono, která tento koncept rozvíjí od roku 1945. V USA patří již od roku 1964 mezi nejznámější řetězec restaurací Benihana. V Praze připravují pokrmů přímo před hostem na speciálně upravených stolech např. v japonské restauraci Samurai v Londýnské ulici.

V České republice mají k teppanyaki blízko některé restaurace připravující steaky na tzv. suché plotně, což je vlastně obdoba teppanyaki. Příprava ale většinou neprobíhá přímo před hosty.

Teppanyaki Professor má nepřilnavý povrch Suroviny při grilování obracejte dřevěnými obracečkami.

Jídla připravovaná na teppanyaki mají charakteristickou chuť a vůni čerstvě grilovaného masa, jsou mimořádně šťavnatá a patří vždy k nejoblíbenějším pochoutkám. Teppanyaki

Návody a dokumenty

Často se kupuje společně s

49
Skladem 4 ks
29
Skladem > 100 ks
59
Skladem > 100 ks
59
Skladem > 100 ks
17
Skladem > 100 ks
119
Skladem > 100 ks
65
Skladem > 100 ks
35
Skladem > 100 ks
79
Skladem > 100 ks
30
Skladem > 100 ks
43
Skladem > 100 ks
33
Skladem > 100 ks
23
Skladem > 100 ks
72
Skladem > 100 ks
38
Skladem > 100 ks
1.
2.
999
3.
4.
5.
6.
1 599
7.
549
8.
9.
10.