
Digitální kuchyňský teploměr s rozsahem měření -50°C až +300°C využijete při pečení, vaření, grilování, uzení, přípravě nápojů nebo podávání vína. Dobře čitelný LCD displej 3,4 x 1,3 cm, nerezová jehla 14,3 cm, celkové rozměry 26,2 x 1,5 x 2,7 cm, hmotnost 28,5 g. Napájení 1x LR celý popis44 baterie (součástí balení).
1 ks
+
-
26.10. 23:22
Skladem > 100 ks
Odesíláme do 1 pracovního dne
Objednací kód 91732
Značka Professor
Hmotnost vč. obalu 0.052 kg
Skladové balení 200 ks
EAN 8595609710112
Recyklační poplatek 1,68 Kč
Místo na prodejně
H23, 1314.1
Teploměr kuchyňský digitální Professor 91732
Podrobný popis
Digitální teploměr na maso a potraviny
Tipy pro použití teploměru
- Vždy měřte teplotu v nejsilnější části masa.
- Vyhněte se kontaktu s kostí nebo tukem.
- Pro přesné měření nechte teploměr v mase alespoň 5–10 sekund.
- Očistěte nerezovou teplotní sondu teploměru po každém použití.
Doporučené vnitřní teploty pro různé druhy masa
Hovězí maso
- Rare (krvavý): 52–54°C
- Medium rare (středně krvavý): 55–57°C
- Medium (středně propečený): 60–63°C
- Medium well (téměř propečený): 65–68°C
- Well done (zcela propečený): 70°C a více
Vepřové maso
- Medium: 63–66°C
- Well done: 70°C a více
Drůbež
- Kuře: 74°C
- Krůta: 74°C
Jehněčí
- Medium rare: 57–60°C
- Medium: 60–65°C
- Well done: 70°C a více
Ryby
- Většina druhů: 63°C
Uvedené teploty jsou orientační. Vždy se řiďte doporučeními místních zdravotnických orgánů pro bezpečnou přípravu potravin.
Návody a dokumenty
Digitální kuchyňský teploměr s rozsahem měření -50°C až +300°C využijete při pečení, vaření, grilování, uzení, přípravě nápojů nebo podávání vína. Dobře čitelný LCD displej 3,4 x 1,3 cm, nerezová jehla 14,3 cm, celkové rozměry 26,2 x 1,5 x 2,7 cm, hmotnost 28,5 g. Napájení 1x LR celý popis44 baterie (součástí balení).
Objednací kód 91732
Značka Professor
Hmotnost vč. obalu 0.052 kg
Skladové balení 200 ks
EAN 8595609710112
Recyklační poplatek 1,68 Kč
Místo na prodejně
H23, 1314.1
Podrobný popis
Digitální teploměr na maso a potraviny
Tipy pro použití teploměru
- Vždy měřte teplotu v nejsilnější části masa.
- Vyhněte se kontaktu s kostí nebo tukem.
- Pro přesné měření nechte teploměr v mase alespoň 5–10 sekund.
- Očistěte nerezovou teplotní sondu teploměru po každém použití.
Doporučené vnitřní teploty pro různé druhy masa
Hovězí maso
- Rare (krvavý): 52–54°C
- Medium rare (středně krvavý): 55–57°C
- Medium (středně propečený): 60–63°C
- Medium well (téměř propečený): 65–68°C
- Well done (zcela propečený): 70°C a více
Vepřové maso
- Medium: 63–66°C
- Well done: 70°C a více
Drůbež
- Kuře: 74°C
- Krůta: 74°C
Jehněčí
- Medium rare: 57–60°C
- Medium: 60–65°C
- Well done: 70°C a více
Ryby
- Většina druhů: 63°C
Uvedené teploty jsou orientační. Vždy se řiďte doporučeními místních zdravotnických orgánů pro bezpečnou přípravu potravin.
Návody a dokumenty
Často se kupuje společně s
Kam se kouknout dále
Podobná oddělení
Nedávno prohlížené zboží
Porovnat vybrané (0)
Nejprodávanější
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.




















































































































































































































