OBJEDNÁVKY
315 646 120
REKLAMACE
315 646 160
po-pá 8-19, so 8-15, ne 13-19
Podložka na cukrov...
koupil zákazník z
Prague 9
Zdobička lahvička ...
koupil zákazník z
Prague 9
3x stěrka kuchyňsk...
koupil zákazník z
Prague 9
Kayser šlehačkové ...
koupil zákazník z
Prague 9
Láhev na šlehačku ...
koupil zákazník z
Prague 9
Vykrajovátka sada ...
koupil zákazník z
Mělník
Vykrajovátko koleč...
koupil zákazník z
Český Brod
Vykrajovátko koleč...
koupil zákazník z
Český Brod
Razítka na vánoční...
koupil zákazník z
Bohdíkov
Forma vánočka Banq...
koupil zákazník z
Bulhary

Leták EVA.cz

21.10. - 3.11.2025
Digitální kuchyňský teploměr s rozsahem měření -50°C až +300°C využijete při pečení, vaření, grilování, uzení, přípravě nápojů nebo podávání vína. Dobře čitelný LCD displej 3,4 x 1,3 cm, nerezová jehla 14,3 cm, celkové rozměry 26,2 x 1,5 x 2,7 cm, hmotnost 28,5 g. Napájení 1x LR celý popis44 baterie (součástí balení).

Zobrazit podrobnější popis

Leták Dárky pro ženyDárky pro muže
89s 21% DPH
1 ks
+
-
26.10. 23:22
Skladem > 100 ks
Odesíláme do 1 pracovního dne
Objednací kód 91732
Značka Professor
Hmotnost vč. obalu 0.052 kg
Skladové balení 200 ks
EAN 8595609710112
Recyklační poplatek 1,68 Kč
Místo na prodejně
H23, 1314.1

Teploměr kuchyňský digitální Professor 91732

Teploměr kuchyňský digitální Professor 91732 - 91732-xa
Teploměr kuchyňský digitální Professor 91732 - 91732-xm
Teploměr kuchyňský digitální Professor 91732 - Teploměr kuchyňský digitální Professor 91732
Teploměr kuchyňský digitální Professor 91732 - Teploměr kuchyňský digitální Professor 91732
Teploměr kuchyňský digitální Professor 91732 - Teploměr kuchyňský digitální Professor 91732

Podrobný popis

Digitální teploměr na maso a potraviny

Tipy pro použití teploměru

  1. Vždy měřte teplotu v nejsilnější části masa.
  2. Vyhněte se kontaktu s kostí nebo tukem.
  3. Pro přesné měření nechte teploměr v mase alespoň 5–10 sekund.
  4. Očistěte nerezovou teplotní sondu teploměru po každém použití.

Doporučené vnitřní teploty pro různé druhy masa

Hovězí maso

  • Rare (krvavý): 52–54°C
  • Medium rare (středně krvavý): 55–57°C
  • Medium (středně propečený): 60–63°C
  • Medium well (téměř propečený): 65–68°C
  • Well done (zcela propečený): 70°C a více

Vepřové maso

  • Medium: 63–66°C
  • Well done: 70°C a více

Drůbež

  • Kuře: 74°C
  • Krůta: 74°C

Jehněčí

  • Medium rare: 57–60°C
  • Medium: 60–65°C
  • Well done: 70°C a více

Ryby

  • Většina druhů: 63°C

Uvedené teploty jsou orientační. Vždy se řiďte doporučeními místních zdravotnických orgánů pro bezpečnou přípravu potravin.

Návody a dokumenty

26.10. 23:22
Skladem > 100 ks
Odesíláme do 1 pracovního dne
Leták Dárky pro ženyDárky pro muže
Digitální kuchyňský teploměr s rozsahem měření -50°C až +300°C využijete při pečení, vaření, grilování, uzení, přípravě nápojů nebo podávání vína. Dobře čitelný LCD displej 3,4 x 1,3 cm, nerezová jehla 14,3 cm, celkové rozměry 26,2 x 1,5 x 2,7 cm, hmotnost 28,5 g. Napájení 1x LR celý popis44 baterie (součástí balení).

Zobrazit podrobnější popis


Objednací kód 91732
Značka Professor
Hmotnost vč. obalu 0.052 kg
Skladové balení 200 ks
EAN 8595609710112
Recyklační poplatek 1,68 Kč
Místo na prodejně
H23, 1314.1
89
21% DPH
1 ks
+
-

Podrobný popis

Digitální teploměr na maso a potraviny

Tipy pro použití teploměru

  1. Vždy měřte teplotu v nejsilnější části masa.
  2. Vyhněte se kontaktu s kostí nebo tukem.
  3. Pro přesné měření nechte teploměr v mase alespoň 5–10 sekund.
  4. Očistěte nerezovou teplotní sondu teploměru po každém použití.

Doporučené vnitřní teploty pro různé druhy masa

Hovězí maso

  • Rare (krvavý): 52–54°C
  • Medium rare (středně krvavý): 55–57°C
  • Medium (středně propečený): 60–63°C
  • Medium well (téměř propečený): 65–68°C
  • Well done (zcela propečený): 70°C a více

Vepřové maso

  • Medium: 63–66°C
  • Well done: 70°C a více

Drůbež

  • Kuře: 74°C
  • Krůta: 74°C

Jehněčí

  • Medium rare: 57–60°C
  • Medium: 60–65°C
  • Well done: 70°C a více

Ryby

  • Většina druhů: 63°C

Uvedené teploty jsou orientační. Vždy se řiďte doporučeními místních zdravotnických orgánů pro bezpečnou přípravu potravin.

Návody a dokumenty

Kam se kouknout dále

Podobná oddělení

Nedávno prohlížené zboží