OBJEDNÁVKY
315 646 120
REKLAMACE
315 646 160
po-pá 8-19, so 8-15, ne 13-19
Cedník 16 cm plast...
koupil zákazník z
Žlutice
Pinzeta/obracečka ...
koupil zákazník z
Žlutice
Lapač nečistot-zát...
koupil zákazník z
Popelin
Cedník 16 cm plast...
koupil zákazník z
Popelin
Sítko do dřezu pla...
koupil zákazník z
Praha 9
Kráječ na knedlíky...
koupil zákazník z
Praha
Otvírák konzerv St...
koupil zákazník z
Mníšek pod Brdy
Vařečka dřevo 25 c...
koupil zákazník z
Mníšek pod Brdy
Sada kuchyňského n...
koupil zákazník z
Mníšek pod Brdy
Kráječ na vejce Fl...
koupil zákazník z
Praha 10

Leták EVA.cz

23.4. - 12.5.2025

Změkčovač masa CULINARIA má ostré nože, které prořezávají a zkracují vlákna, maso tak zůstává jemné, křehké a plné šťávy. Celková délka je 19 cm, rukojeť - plast, nerezové jehly. Tenderizer je vhodný na všechny druhy červeného masa. Pomocník pro opravdové gurmány, nerezové jehly provzdušní maso, které se tak lépe propeče. Ostré jehly nařežou a zkrátí vlákna masa a díky této úpravě je maso křehké, šťavnaté a měkké.

Zobrazit podrobnější popis


9.5. 14:01
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.

Změkčovač masa BANQUET Latte tenderizér 19 cm

Změkčovač masa BANQUET Latte tenderizér 19 cm - Změkčovač masa BANQUET Latte tenderizér 19 cm

Podobné zboží

89
Skladem 95 ks
29
Skladem 69 ks
169
Skladem 33 ks
249
Skladem 15 ks
159
Skladem 20 ks
199
Skladem 17 ks
229
Skladem 11 ks

9.5. 14:01
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.

Změkčovač masa CULINARIA má ostré nože, které prořezávají a zkracují vlákna, maso tak zůstává jemné, křehké a plné šťávy. Celková délka je 19 cm, rukojeť - plast, nerezové jehly. Tenderizer je vhodný na všechny druhy červeného masa. Pomocník pro opravdové gurmány, nerezové jehly provzdušní maso, které se tak lépe propeče. Ostré jehly nařežou a zkrátí vlákna masa a díky této úpravě je maso křehké, šťavnaté a měkké.

Zobrazit podrobnější popis