OBJEDNÁVKY
315 646 120
REKLAMACE
315 646 160
po-pá 8-19, so 8-15, ne 13-19
Tvořítka na zmrzli...
koupil zákazník z
Cheb
Naběračka Banquet ...
koupil zákazník z
Pohořelice
Kráječ na vejce To...
koupil zákazník z
Kouřim
Obracečka Toro BLA...
koupil zákazník z
Pečky
Metla šlehací celo...
koupil zákazník z
Pečky
Vařečka dřevo 35 c...
koupil zákazník z
Pečky
Stěrka silikonová ...
koupil zákazník z
Pečky
Lžíce Banquet Akce...
koupil zákazník z
Pečky
Naběračka Banquet ...
koupil zákazník z
Pečky
Naběračka Toro ner...
koupil zákazník z
Staňkov

Leták EVA.cz

10.9. - 22.9.2025

Změkčovač masa CULINARIA má ostré nože, které prořezávají a zkracují vlákna, maso tak zůstává jemné, křehké a plné šťávy. Celková délka je 19 cm, rukojeť - plast, nerezové jehly. Tenderizer je vhodný na všechny druhy červeného masa. Pomocník pro opravdové gurmány, nerezové jehly provzdušní maso, které se tak lépe propeče. Ostré jehly nařežou a zkrátí vlákna masa a díky této úpravě je maso křehké, šťavnaté a měkké.

Zobrazit podrobnější popis


18.9. 09:00
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.

Změkčovač masa BANQUET Latte tenderizér 19 cm

Změkčovač masa BANQUET Latte tenderizér 19 cm - Změkčovač masa BANQUET Latte tenderizér 19 cm

Podobné zboží

299
Skladem 31 ks
29
Skladem 37 ks
169
Skladem 43 ks
159
Skladem 31 ks
189
Skladem 32 ks
249
Skladem 13 ks
199
Skladem 14 ks

18.9. 09:00
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.

Změkčovač masa CULINARIA má ostré nože, které prořezávají a zkracují vlákna, maso tak zůstává jemné, křehké a plné šťávy. Celková délka je 19 cm, rukojeť - plast, nerezové jehly. Tenderizer je vhodný na všechny druhy červeného masa. Pomocník pro opravdové gurmány, nerezové jehly provzdušní maso, které se tak lépe propeče. Ostré jehly nařežou a zkrátí vlákna masa a díky této úpravě je maso křehké, šťavnaté a měkké.

Zobrazit podrobnější popis