
Na šetrné vaření, dušení a pečení, vaření bez připálení a potřeby stálého míchání, objem vnitřní keramické nádoby 6,5 litru, 3 provozní režimy, 2 úrovně teploty (low, high, keep warm), časovač vaření 30 minut až 12 hodin, elektronický ovládací panel s LED displejem, žáruvzdorná skleněná poklice s tepelně izolovaným madlem z odolného plastu, nerezové provedení vnějšího pláště hrnce, příkon 320 W, napětí 220 - 240 V, r celý popisozměry (š x v x h): 415 x 275 x 300 mm.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.
Podobné zboží
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.
Na šetrné vaření, dušení a pečení, vaření bez připálení a potřeby stálého míchání, objem vnitřní keramické nádoby 6,5 litru, 3 provozní režimy, 2 úrovně teploty (low, high, keep warm), časovač vaření 30 minut až 12 hodin, elektronický ovládací panel s LED displejem, žáruvzdorná skleněná poklice s tepelně izolovaným madlem z odolného plastu, nerezové provedení vnějšího pláště hrnce, příkon 320 W, napětí 220 - 240 V, r celý popisozměry (š x v x h): 415 x 275 x 300 mm.
Podrobný popis
- Na šetrné vaření, dušení a pečení
- Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání
- Objem vnitřní nádoby 6,5 l
- 3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm
- Čas vaření lze nastavit v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.
- Elektronický ovládací panel s LED displejem
- Vyjímatelná vnitřní keramická nádoba 6,5 l
- Žáruvzdorná skleněná poklice s tepelně izolovaným madlem z odolného plastu
- Nerezové provedení vnějšího pláště hrnce
- Max objem: 6,5 l
- Jmenovité napětí: 220–240 V~ 50/60 Hz
- Jmenovitý příkon: 320 W
- Rozměry: 41,5×27,5×30 cm (Š x V x H)
Hlavní výhody pomalého" vaření
Tato metoda je charakteristická dlouhou dobou vaření při nízkých teplotách, proto se zjednodušeně nazývá pomalé vaření . Hlavní výhodou pomalého vaření je, že si potraviny uchovávají své aroma a chuť. Díky této úpravě bude chuť přidaných bylinek a koření výraznější a maso jemnější. Další nespornou výhodou je, že se připravovaný pokrm nedá prakticky připálit. Pomalé vaření v hrnci s vnitřní keramickou nádobou zaručuje perfektní a rovnoměrnou tepelnou úpravu zejména celých kusů masa a také drůbeže vcelku, tedy kachny, husy a další. Oblíbená jsou také jídla tzv. vše v jednom hrnci, kdy se celý pokrm vaří dohromady, což ušetří čas strávený přípravou jídla.
Komfort vaření ve "Slow Cooker„ hrnci
Vnitřní keramický hrnec se ohřívá rovnoměrně a perfektně rozděluje teplo kolem vařeného pokrmu. Keramický hrnec lze rovněž využít k servírování na stůl. Na ovládacím panelu lze nastavit provozní teplotu ve třech stupních – vysoká, nízká nebo udržování v teple. Dále lze nastavit dobu přípravy pokrmu. Přednastavena je 12hodinová fáze vaření, po jejímž uplynutí se pomalý hrnec automaticky přepne na režim udržení v teple na 6 hodin. Stisknutím tlačítka lze naprogramovat v 30 minutových krocích i vlastní časy vaření v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.