OBJEDNÁVKY
315 646 120
REKLAMACE
315 646 160
po-pá 8-19, so 8-15, ne 13-19
Vykrajovátko Čtver...
koupil zákazník z
Bordovice
Forma Lamart COPPE...
koupil zákazník z
Bordovice
100 ks barevných c...
koupil zákazník z
Žlutice
Forma na pečení mu...
koupil zákazník z
Žlutice
Forma Florina Liko...
koupil zákazník z
Žlutice
Forma dortová kula...
koupil zákazník z
Hrušovany nad Jevišovkou
100x barevný cukrá...
koupila firma z
Slatiňany
Miska zapékací Flo...
koupila firma z
Slatiňany
Miska zapékací Flo...
koupila firma z
Slatiňany
Forma Florina Liko...
koupil zákazník z
Rynoltice

Leták EVA.cz

24.7. - 5.8.2024

Forma na přípravu tradičního trdelníku, sada 2 ks, pomůže vám připravit, nechat vykynout a upéct krásné a voňavé trdelníky, materiál nerez, průměr 6 cm, délka 16 cm.

Zobrazit podrobnější popis

Velikonoce

129s 21% DPH
1 ks
+
-
27.7. 03:58
Skladem 22 ks
Odesíláme do 1 pracovního dne
Objednací kód DOP15858
Hmotnost vč. obalu 0.57 kg
Skladové balení 60 ks
EAN 8592381146191
Značka Orion DP

Místo na prodejně HI19

2x forma Orion nerez na trdelník

2x forma Orion nerez na trdelník - dop15858-2
2x forma Orion nerez na trdelník - dop15858-3
2x forma Orion nerez na trdelník - dop15858-4
2x forma Orion nerez na trdelník - Forma Orion nerez na trdelník 2 ks

Forma na přípravu tradičního trdelníku, sada 2 ks, pomůže vám připravit, nechat vykynout a upéct krásné a voňavé trdelníky, materiál nerez, průměr 6 cm, délka 16 cm.

Zobrazit podrobnější popis

Velikonoce

129s 21% DPH
1 ks
+
-
27.7. 03:58
Skladem 22 ks
Odesíláme do 1 pracovního dne
Objednací kód DOP15858
Hmotnost vč. obalu 0.57 kg
Skladové balení 60 ks
EAN 8592381146191
Značka Orion DP

Místo na prodejně HI19

Podrobný popis

Recept na domácí trdelník

Suroviny: 2 vejce, 250 ml mléka, 80 g rozpuštěného másla nebo tuku, 42 g droždí, 3 lžíce moučkového cukru, 500 g polohrubé mouky (někdo peče i z hladké nebo promíchá napůl hladkou a polohrubou) a špetka soli. Na obalení 5 lžic skořicového cukru (lze smíchat i s vanilkovým), na potření rozšlehané vejce.

Droždí promícháme se lžící vlažného mléka a špetkou cukru. Necháme vzejít kvásek. Ze všech surovin a vzešlého kvásku vypracujeme měkké těsto, které necháme na teplém místě asi 30 minut kynout.

Z těsta vyválíme 3–4 mm silný plát, nařežeme na dlouhé pásky asi 1,5 cm široké a obtáčíme jimi formy na trdelník. Konce zastrčíme pod těsto, aby se nerozmotávaly. Trdelník pomažeme vejcem či olejem a obalíme ve skořicovém cukru. Než se nám rozehřeje trouba, můžeme nechat trdelníky (připravené na plechu nebo na pekáči) ještě 15 minut dokynout

Domácí trdelník pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 10 minut. Po upečení sundáme z trubiček. Někdo je uvnitř i potírá marmeládou. Nejlépe chutnají ještě teplé. Dobrou chuť.

Nedávno prohlížené zboží