OBJEDNÁVKY
315 646 120
REKLAMACE
315 646 160
po-pá 8-19, so 8-15, ne 13-19
Fólie do vakuovačk...
koupil zákazník z
Strážovice
Konvice Adler AD 1...
koupil zákazník z
Trutnov
6x BRITA Maxtra Pr...
koupil zákazník z
Okrouhlo
Podložka do dřezu ...
koupil zákazník z
Desná
Odvápňovač pro káv...
koupil zákazník z
Rokytnice
Fólie do vakuovačk...
koupil zákazník z
Ostřetín
50x sáček do vakuo...
koupil zákazník z
Ostřetín
Vakuovačka potravi...
koupil zákazník z
Ostřetín
Mlýnek na strouhan...
koupil zákazník z
Děčín

Leták EVA.cz

21.10. - 3.11.2025
Poslední vystavený kus na prodejně
Stroj na výrobu cukrové vaty, k výrobě cukrové vaty z krystalového cukru, napájení 230 V, příkon max. 500 W, hlučnost 45 dB (A), rozměry 282 x 235 x 282 mm, hmotnost 1,45 kg, součástí balení je odměrka na cukr.

Zobrazit podrobnější popis

25.10. 16:40
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.

Výrobník cukrové vaty Orava CM-550 A

Výrobník cukrové vaty Orava CM-550 A - Výrobník cukrové vaty Orava CM-550 A
Výrobník cukrové vaty Orava CM-550 A - Výrobník cukrové vaty Orava CM-550 A
Výrobník cukrové vaty Orava CM-550 A - Výrobník cukrové vaty Orava CM-550 A

Podobné zboží

349
Skladem 12 ks
699
Skladem 18 ks
25.10. 16:40
Nelze bohužel objednat
Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.
Poslední vystavený kus na prodejně
Stroj na výrobu cukrové vaty, k výrobě cukrové vaty z krystalového cukru, napájení 230 V, příkon max. 500 W, hlučnost 45 dB (A), rozměry 282 x 235 x 282 mm, hmotnost 1,45 kg, součástí balení je odměrka na cukr.

Zobrazit podrobnější popis


Podrobný popis

Domácí výrobník cukrové vaty

Základním principem výrobníku cukrové vaty je rozehřátí cukru a využití odstředivé síly k vytvoření cukrových vláken (vaty) a jejich namotání na špejli.

Malé množství krystalického cukru se nasype do středu výrobníku cukrové vaty, kde cukr začne při zhruba 200°C karamelizovat. Následně je odstředivou silou vháněn do bubnu stroje, kde ho vzduch ochladí a z cukru se vytváří vlákna, která se zachytávají na špejli.

Cukrovou vatu si můžete vyrobit v čisté podobě. Populární jsou i cukrové vaty s nejrůznějšími příchutě a barvami, které sladkou pochoutku rozzáří od jahodově červené, přes jablečně zelenou až po citronově žlutou. Stačí k cukru na cukrovou vatu přidat odpovídající potravinářské barvivo nebo třeba Vitacit.

Kam se kouknout dále

Podobná oddělení