Pomalý hrnec s vyjímatelnou nádobou o objemu 5,5 litrů. 5 automatických programů: velmi pomalé vaření, pomalé vaření, bílá rýže, vaření v páře, sauté. Funkce Keep Warm. Vynikající pro vaření polévky, guláše, džemu, jehněčího masa, hovězího masa, zeleniny, vajec atd. Jednoduché ovládání pomocí displeje a otočného voliče. Hliníková nádoba s nepřilnavým vnitřním povrchem. Poklice z tvrrzeného skla. Příslušenství: šplach celý popistle na řýži, odměrka.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.
Hrnec pomalý SENCOR SPR 5520SS
Návody a dokumenty
Podobné zboží
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.
Pomalý hrnec s vyjímatelnou nádobou o objemu 5,5 litrů. 5 automatických programů: velmi pomalé vaření, pomalé vaření, bílá rýže, vaření v páře, sauté. Funkce Keep Warm. Vynikající pro vaření polévky, guláše, džemu, jehněčího masa, hovězího masa, zeleniny, vajec atd. Jednoduché ovládání pomocí displeje a otočného voliče. Hliníková nádoba s nepřilnavým vnitřním povrchem. Poklice z tvrrzeného skla. Příslušenství: šplach celý popistle na řýži, odměrka.
Podrobný popis
POMALÝ HRNEC
Jednoduché ovládání pomocí displeje a otočného voliče
Objem nádoby 5,5 l – vhodný pro celou rodinu
Nepřilnavý hliníkový vnitřní hrnec pro multifunkční použití
Elegantní nerezový design vhodný pro každou kuchyni
Poklice vyrobená z tvrzeného skla zaručuje dlouhou životnost
5 PŘEDNASTAVENÝCH FUNKCÍ VAŘENÍ:
- Velmi pomalé vaření
- Pomalé vaření
- Bílá rýže
- Vaření v páře
- Sauté
Funkce Keep Warm udržuje automaticky ideální teplotu vašeho pokrmu po
ukončení procesu vaření
Vynikající pro vaření polévky, guláše, džemu, jehněčího masa,
hovězího masa, zeleniny, vajec atd.
Pomalé vaření
- je novým způsobem vaření, které uchovává všechny příchutě
- nevyžaduje použití oleje
- šetří čas a peníze
- umožňuje provádět vaření v páře, pečení, smažení a přípravu skvělých gulášů
- umožňuje vám připravit vynikající pokrmy dokonce i z levnějších odřezků masa
- zabraňuje jakémukoli spálení, protože nevyžaduje vysoké teploty vaření, při jakých dochází k spálení pokrmu
- snižuje spotřebu vody díky přípravě pokrmu v jedné nádobě
7 DŮVODŮ PRO VAŘENÍ V POMALÉM HRNCI
- Jednoduchost – jednoduše vložte všechny ingredience do hrnce a nechejte jej provést všechnu práci.
- Úspora vody a energie – díky speciální konstrukci hrnce z hliníkové slitiny dochází k účinnějšímu přenosu tepla než u tradičních keramických hrnců, což znamená úsporu energie
- Úspora času – jakmile vložíte všechny ingredience do hrnce, můžete jej nechat, aby vařil sám
- Výrazné chutě a žádné ztráty vitamínů – díky pomalému vaření při nízkých teplotách zachováte ve srovnání s tradičním vařením příchutě i vitamíny
- Šťavnaté maso – při pomalém vaření zůstává šťáva uvnitř masa
- Možnost vaření tuhého masa – tradiční tuhá masa jsou po pomalém vaření vynikající
- Příprava pokrmů bez tuku – díky nízkým teplotám nemusíte používat olej, a proto připravujete lehčí pokrmy, které jsou dokonce chutnější
Příslušenství: špachtle na rýži, odměrka