
Hrnec s 10 přednastavenými programy, režim individuálního nastavení, možnost pomalého vaření při nízkých teplotách, 3D ohřev, LCD displej, objem nádoby 3 l, časovač až 24 hodin, nastavení teploty od 40 do 180 °C, vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem, příkon 900 W.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.
Podobné zboží
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.
Hrnec s 10 přednastavenými programy, režim individuálního nastavení, možnost pomalého vaření při nízkých teplotách, 3D ohřev, LCD displej, objem nádoby 3 l, časovač až 24 hodin, nastavení teploty od 40 do 180 °C, vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem, příkon 900 W.
Podrobný popis
Nezbytnou výbavou každé moderní domácnosti je multifunkční hrnec ECG MH 910 Delizioso, který je skvělým pomocníkem při každodenní přípravě jídel. Nabízí bohaté vybavení a může se pochlubit pěkným designovým provedením v kombinaci hnědé a bílé, širokým výběrem programů a bohatým příslušenstvím. Mezi základní vybavení tohoto hrnce patří vyjímatelná 3 litrová nádoba disponující nepřilnavým povrchem. K dispozici je celkem 10 přednastavených programů. Nechybí zde speciální program pro vaření v páře, díky němuž jsou v připravovaných potravinách maximálně zachovány všechny důležité výživné látky. Milovníky lahodných moučníků potěší programy pro pečení a výrobu marmelády. Tento model dále nabízí také možnost pomalého vaření při nízké teplotě. Jistě také rádi uvítáte praktickou vychytávku v podobě časovače s možností nastavení až do 24 hodin. Jakmile vaření skončí, můžete využít funkci pro udržení stálé teploty a nechat si hotové jídlo na později. Teplotní nastavení je zde v rozsahu od 40 do 180°C. Nastavování jednotlivých teplot a funkcí lze provádět pomocí dotykových tlačítek. O nastavených funkcích Vás bude informovat velký a přehledný displej.
• 10 přednastavených programů:
- RICE (rýže)
- PILAF
- JAM (džem)
- FRY (smažení)
- BOIL (vaření)
- RISOTTO (rizoto)
- STEW (dušení)
- FRY (smažení)
- YOGURT (jogurt)
- REHEAT (ohřev)
- STEAM (vaření v páře)