
Multifunkční hrnec o objemu 4,8 l s 18 funkcemi. Rozmezí teplot 40-240 °C. Programy: Sous Vide, Prudké osmažení, Opékání, Grilování, Pečení, Vaření, Smažení, Pomalé vaření, Rychlý vývar, Fritování, Hot Pot, Vaření na páře, Vaření rýže, Fondue, Jogurt, Popcorn. LED displej, nepřilnavý povrch, hliník pro rychlý a rovnoměrný rozvod tepla, speciálně tvarovaná průhledná poklice pro lepší odvod páry při vaření, madlo s tec celý popishnologií cool touch zabraňuje nepříjemnému rozpálení, zapuštěná tepelná spirála zaručuje lepší distribuci tepla, praktický čtvercový design umožňuje maximální využití prostoru, digitální kontrola teploty, odložení startu, udržování teploty. Obsah balení: napařovák, sous vide rošt, 6x fondue vidličky, fritovací koš. Hmotnost 4,5 kg, rozměry (š x v x h): 340 x 320 x 290 mm.
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.
Hrnec multifunkční SENCOR SFR 9400WH
Návody a dokumenty
Podobné zboží
Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dostatečně rychlém termínu nyní dodat.
Multifunkční hrnec o objemu 4,8 l s 18 funkcemi. Rozmezí teplot 40-240 °C. Programy: Sous Vide, Prudké osmažení, Opékání, Grilování, Pečení, Vaření, Smažení, Pomalé vaření, Rychlý vývar, Fritování, Hot Pot, Vaření na páře, Vaření rýže, Fondue, Jogurt, Popcorn. LED displej, nepřilnavý povrch, hliník pro rychlý a rovnoměrný rozvod tepla, speciálně tvarovaná průhledná poklice pro lepší odvod páry při vaření, madlo s tec celý popishnologií cool touch zabraňuje nepříjemnému rozpálení, zapuštěná tepelná spirála zaručuje lepší distribuci tepla, praktický čtvercový design umožňuje maximální využití prostoru, digitální kontrola teploty, odložení startu, udržování teploty. Obsah balení: napařovák, sous vide rošt, 6x fondue vidličky, fritovací koš. Hmotnost 4,5 kg, rozměry (š x v x h): 340 x 320 x 290 mm.
Podrobný popis
Multifunkční fritovací hrnec
Multifunkční fritovací hrnec Sencor SFR 9400WH nabízí 18 režimů vaření pro všestrannou přípravu vašich oblíbených receptů. K dispozici budete mít nepřeberné možnosti přípravy jídel, jako je pečení, opékání, polévky, dušení, pomalé vaření, rýže, jogurt, popcorn, ohřívání a funkce Keep Warm. V jeho výbavě nechybí ani praktický fritovací koš na výrobu těch nejlahodnějších hranolek a smažených řízků. O veškerých nastaveních, programech a funkcích vás bude informovat prostorný LED displej. Přístroj je vybaven bezpečným víkem pro rovnoměrný odvod páry, které disponuje tepelně izolovaným madlem. |
![]() |
![]() |
Sous-VideDo moderní gastronomie patří příprava různých druhů mas i zeleniny, které jsou během přípravy zavakuované a vložené do vodní lázně s požadovanou teplotou. Úprava sous-vide je velmi oblíbeným typem vaření hlavně při přípravě šťavnatých steaků, kdy je masu dodána křehkost a zachována maximální šťavnatost. |
Rychlé osmaženíTento program je vhodný pro prudké osmažení ingrediencí v malém množství velice horkého oleje. Výborně se hodí pro přípravu masa i ryb, do kterých lze přimíchat přílohy jako nudle či rýže a zeleninu. |
![]() |
![]() |
Pro chvíle s rodinouVaření poctivé polévky přímo na vašem jídelním stole vás v programu Hot Pot nadchne. Polévka se zároveň s tím, jak se z ní postupně odebírá na talíře, doplňuje o ingredience, které se opět povaří a pak hned servírují. Pro vaření čokoládové, sýrové nebo masové omáčky či polevy pro namáčení různých dobrot od sýrů přes ovoce až po zeleninu slouží program Fondue. |
Griluje, smaží a pečeMáte rádi marinovaná masa či dáte radši přednost smaženému řízku? S přípravou obojího vám pomůže multifunkční hrnec SFR 9400WH a nejen to, k tomu vám připraví i smažené krokety nebo ugriluje zeleninu. |
![]() |
![]() |
Jídla chutně a zdravěNa páře se dají připravovat různé druhy příloh, jako jsou knedlíky. Jedná se také o zdravou alternativu k běžnému vaření, kdy si na páře můžete připravit zeleninu i maso bez tuku. Dalším ulehčením při vaření bude program Rýže, kdy si bez rozvaření a s maximálním zachováním živin připravíte rýži a luštěniny. |
Pomalé vařeníPomalé vaření je dokonalý způsob pro přípravu různých druhů omáček a vařených mas, kdy zachovává v jídle maximum chuti a živin. Maso bude vždy se správnou strukturou a bez rozvaření. Výtečné jsou z tohoto programu také vývary. |
![]() |